Bulvár

„Vérükben van a fényűzés” – Kevin Costner felesége 60 millió forintos gyerektartást kér

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 1. 9:33

Kevin Costner felesége havi nagyjából 16 millió forinttal emelte volna a gyerektartást, mert állítása szerint ennyivel több pénzre van szüksége ahhoz, hogy a gyerekek olyan életszínvonalon élhessenek, mint az apjuk. 

Kevin Costner elhidegült felesége, Christine Baumgartner furcsa indoklást talált arra, miért kéne több gyerektartást fizetnie a színésznek: szerinte apjuk miatt a „gyerekeik vérében van a fényűzés”, a luxus. 

Kevin Costner Oscar-díjas amerikai filmrendező, színész-producer és felesége, Christine Baumgartner 18 év házasság után válnak, három közös gyermekük van. A Page Six cikke szerint Baumgartner azt mondta csütörtökön a bíróságon, hogy szeretné, ha megemelné a gyerektartást a 68 éves színész. 

A színész felesége havi 46 ezer dollárral (kb. 16 millió forint) emelte volna a gyerektartás összegét, mert állítása szerint ennyivel több pénzre van szüksége ahhoz, hogy a gyerekek olyan életszínvonalon élhessenek, mint az apjuk, amikor nála vannak.

Jelenleg havi 129 ezer dolláros (kb. 45,4 millió forint) gyerektartást kap Baumgartner, ezt akarta 175 ezer dollárra (kb. 61,7 millió forint) emelni. Márpedig mint mondta, Costner magánrepülőkkel szokta luxusnyaralásokra vinni a gyerekeket, és a családjogi törvények azt diktálják, hogy a színész elegendő gyerektartást kell fizetnie ahhoz, hogy hasonló életszínvonalat tudjon biztosítani a gyerekeknek – áll az ügyvédek a beadványban.

Nyitókép: Eric Gaillard / Reuters

 

#Bulvár#kevin costner#válás#fényűzés#gyerektartás

Címlapról ajánljuk