Bulvár

L.L. Junior beleállt az exébe: „Annak ellenére, hogy elárult, még mindig fogságban tart”

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 13:43

Dalban mondja el.

Egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében L.L. Junior megosztotta, hogy Valkusz Milánnal és Marics Petivel készítenek közös számokat, melyekben az exének – feltételezhetően Kingának – üzen, írja a Blikk.

Az első dal egy olyan lányról szól, aki annak ellenére, hogy elárult, még mindig fogságban tart. A második viszont pont az elengedését dolgozza fel. Ugyanitt párkapcsolati tanácsadások. 3-4 óra alatt két dal is elkészült

  – írta L.L. Junior a sztorijában.

A Blikk emlékeztet rá: a rapper és egykori párjára, Körtvélyessy Kinga válóperének következő tárgyalására szeptember elején kerül sor. A válófélben lévő házaspár pere a  tanúk meghallgatásával folytatódik.

Mint arról beszámoltunk, sokan felháborodtak azon a videón, amin L.L. Junior több mint 100 km/órával száguldozott a Petőfi hídon G.w.M barátjával együtt. Az RTL-nek a zenész azt állította, hogy nem történt semmilyen versenyzés vagy erőfitogtatás, szerinte nem veszélyeztettek senkit sem. L.L. Junior mindenesetre nagyon sajnálja, ha bárkit is megbotránkoztattak, emiatt elnézést kért, vállalja a büntetést. 

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#Körtvélyessy Kinga#Körtvélyessy Zsolt

Címlapról ajánljuk