Bulvár

Geszti Péter Curtisről: „Fájdalomból és veszteségből bőven kijutott neki”

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 14:02

Elmondta a véleményét az előadóról.

Geszti Péter új műsorának vendége Curtis lesz, aki az utóbbi időben egyre több szerepet kap az RTL képernyőjén is. Az Adom a napom műsor filter nélkül mutatja be a sztárvendégeit, így az újpesti rapper fenegyereket is. Geszti a felkonferálásában a Rapülők iránti nosztalgiája után bemutatta vendégét is, akiről a következőképpen vélekedik:

A rap azóta nagy utat tett meg a világban és Magyarországon is. Ma már sokkal inkább azok műfaja nálunk is, akik a dühüket vagy a fájdalmukat mondják bele a világba. Olyanoké, akiket az utca nevelt. Például egy újpesti utca. Fájdalomból és veszteségből bőven kijutott a mai vendégemnek, és saját magának is okozott nem kevés gondot, de a tehetsége újra és újra visszahozza. Nagyon érdekelt, hogy milyen lehet az ő napja, és nagyon várom, hogy őszintén kitárgyaljuk vele. A mai napját nekünk adta Curtis

– ecsetelte a Geszti Péter.

Éppen ma lett 34 éves The Voice coacha, Curtis, akit Miklósa Erika, Trokán Nóri és Manuel köszöntött fel. A torta felvágása után azonban egy pillanatra megfagyott a levegő.


 Nyitókép: RTL

#Bulvár#geszti péter#curtis

Címlapról ajánljuk