Bulvár

Berki Mazsi javában edz a Sztárboxra: A célom, hogy meglegyen a hasamon a hat kocka

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 6:26

Új párjával Székesfehérváron él, egy helyi edzővel készül a ringbeli megmérettetésre.

Berki Mazsi kislányával új párja szülővárosába, Székesfehérvárra költözött és itt, egy székesfehérvári edzővel kezdi meg a felkészülést az RTL Sztárbox című műsorára, írja a Blikk. 

„Hatalmas megterhelés lenne a sok edzés mellett az ingázás is, ezért találtak nekem egy helyi edzőt. Szeretek egyébként Székesfehérváron lakni, megszoktuk már az új helyet, de a fővárosban vannak a barátaim, ők nagyon hiányoznak. Hetente azért egy-két napot Budapesten töltök, hogy intézzem a dolgaimat és velük is tudjak találkozni”– mesélte a Blikknek az üzletasszony, aki párja, Zoltán családjával is jó kapcsolatot ápol. 

Úgy érzem, az ő családja is befogadott engem és a kislányomat, ezért nagyon hálás vagyok nekik. Emmával a történtek ellenére olyan családban élhetünk, amire mindig is vágytam. Jó érzés, hogy ezt megadhatom a számára

– mondta el a lapnak Berki Krisztián özvegye.

„Hároméves korom óta sportolok, a mozgás végigkísérte az életemet: hol versenyszerűen, hol hobbiként űztem. Most lesz két éve, hogy szültem, tavaly nyáron az életemet próbáltam újjáépíteni, és miután az sikerült, januárban kezdtem bele a testem formálásába is. Testépítő edzéseket kezdtem végezni, de nyár elején jött a Sztárboxra való felkérés, így most más típusú mozgást végzünk. A célom, hogy igazi sportolói formát tudjak kialakítani, és meglegyen a hasamon a hat kocka” – mesélte Mazsi a felkészülésről.

Mint arról beszámoltunk, a Sztárbox hetente élőben jelentkezik a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontból. A versenyzőkről többet is megtudhat videónkból: 


Nyitókép: RTL 

#Bulvár#Berki Mazsi#Sztárbox#box#székesfehérvár

Címlapról ajánljuk