Bulvár

Diana hercegné utolsó levele: Újra kell szerveznem az életemet

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 30. 16:38

Mindenki kedvenc hercegnője 1996-ban vetett véget Károly herceggel való házasságának, de senki nem tudta, hogy rettegett a jövőtől.

Hiába imádta és irigyelte egész Nagy-Britannia a walesi hercegnét, amikor hozzáment Károlyhoz, az élete kicsit sem hasonlított egy tündérmesére. Bár mindent megtett azért, hogy a férje szeresse, Károly mindig is Kamillába volt szerelmes, így hosszú évekig tartó szenvedés után 1996-ban Diana véget vetett a házasságnak, amit a férje soha nem akart igazán. Nemrég előkerült egy levél, amit Diana írt egy segélyszervezetnek a válása közeledtével, ebből kiderül, mennyire bizonytalanul tekintett a jövőjére – írja a Bors.

Mint ön is tudja, személyes élethelyzetem, különösen a walesi herceggel kötött házasságom az utóbbi időben megváltozott, és a változás hamarosan jogerőre is lép. Bár nagy reményekkel vágok neki a jövőnek, azért van bennem némi félelem, hiszen számos nehéz ügyet kell megoldanom. Mivel újra kell szerveznem az életemet, ezért valószínűleg már nem leszek alkalmas arra, hogy megfelelően támogassam önöket a munkájukban, s így bizonyosan találnak valaki mást, aki alkalmasabb lesz a feladatra

– írta levelében Diana, amit a Mirror szúrt ki. 

Fotó: Getty Images

#Bulvár#diana hercegnő#károly herceg#válás

Címlapról ajánljuk