Bulvár

„Eladom idegen férfiaknak a büdös, fellépős cipőimet, egy vagyont keresek velük”

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 13:17

A vetkőző influencer szerint rengeteg jelentkeznek a levetett cipőkért.

A Daily Star cikke szerint egy vagyont keres egy sztriptíztáncosnő azzal, hogy eladja a használt, ahogy ő fogalmaz „büdös” cipőit az interneten idegen férfiaknak.

A 25 éves Leah Beth „egzotikus táncosnőként” dolgozik egy sztriptízklubban a spanyol mallorcai Magalufban. Korábban kidobta a fellépés közben használt cipőit, amikor azok elkoptak és büdösek lettek. Egészen addig elherdálta ezek a nem mindennapi javakat, amíg rá nem jött, hogy szép kis summára tehet szert eladásukból.

Azt mondja, hogy a férfiak szinte versenyeznek egymással, hogy ki vegye meg a lábbeliket, még azt is mondják neki, hogy „minél büdösebb, annál jobb”. Többen bizarr kéréseket is intéznek felé, például azt, hogy rágót vagy cigarettacsikkeket ragasszon az aljára.

Leah alapból nem cserélné havonta a cipőit, mivel egy pár átlagosan 80 euróba (nagyjából 30 ezer forintba) kerül, de annyi pénzt keres rajtuk, hogy még így is megéri neki. Legutóbb 70 euróért, nagyjából 65 ezer forintért adott el pár viseltes darabot. Ráadásul a nő egyszerre több cipőt is be tud törni, így a havi keresetét forintban számolva akár százezrekkel is megdobhatja a büdös cipők eladásából származó bevétele.

A fiatal brit nő egyébként egy TikTok-csatornát is üzemeltet, ahol sokszor az életmóddal és szépítkezéssel kapcsolatos tanácsokat ad: 

@leahbbeth Come with me to get 1ml lip filler! We used Teosyal rha 🫶 sorry for my terrible voiceover skills 😂 So grateful the numbing cream actually worked for me, it really made all the difference 😅 I went to Sheena Johnstone Aesthetics in Portals, Mallorca (on insta). Next I’ll be seeing sheena for an undereye top up and possibly masseter botox 🤭 #lipfiller #getlipfillerswithme #1mllipfiller #teosyalfillers #lipfillerdissolved #liprefill ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design


Nyitókép: TikTok

#Bulvár#sztriptíz#influencer#leah beth#cipő#sztripper

Címlapról ajánljuk