Bulvár

Dobó Kata: Volt, amikor csak egy tornacipőnk volt, amit közösen hordtunk a húgommal

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 16:49

A színésznő sokáig azt gondolta, hogy a ruha teszi az embert.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy huszonötödik születésnapját ünnepli a JOY magazin, így Dobó Kata újból felkerült a lap borítójára. A jubileumi dátum alkalmából nemcsak ő, hanem a többi, elsők között szereplő címlapsztárok is megszólaltak egy interjúban a születésnapot ünneplő magazinnak.

A frissen készült interjúk mellett megjelent egy 25 évvel korábbi is, melyben a színésznő úgy nyilatkozott, hogy sokáig azt hitte, a ruha teszi az embert, de mára egészen máshogy gondolkozik.

Most már inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ez egyfajta hangulatjelentés a külvilág számára, többek között. Az aznap reggeli ruhaválasztásod. Illetve jellemzi mondjuk a te személyiségedet, a stílus maga, amit választasz

– mesélte Dobó, aki egy tinédzserkori emléket is felidézett a témával kapcsolatban. Akkoriban bevallása szerint nem engedhettek meg maguknak egy koptatott farmert sem. Később egy jégkár miatt a biztosítótól hozzájutottak egy kis pénzhez, így édesapja megvehette neki álmai ruhadarabját.

Volt olyan időszak is, amikor mondjuk tornacipőből egy volt, a húgommal közösen, és akkor mindig el kellett dönteni, melyikünk veszi föl

– mesélte.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#dobó kata#interjú

Címlapról ajánljuk