Bulvár

Kínos: ugyanarra az eseményre hivatalos Tóth Gabi és Krausz Gábor

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 28. 6:33

Vajon jó hangulatban telik majd a találkozás?

A botrányok közepette zajló Tóth-Krausz válás újabb fejezete a Városligeti Mentőnapon bontakozhat ki, amikor a két celeb vélhetően újra találkozni fog – figyelt fel rá a Blikk. Krausz Gábor a válásuk bejelentése után két nappal egy mentőautóból posztolt, a feltöltött videóban elmondta, hogy a főzőversenyt fogja zsűrizni.

Egy mentőautóban ülök, ami nem véletlen, mert itt vagyok a Markó utcában, és éppen a szeptember másodikai mentőnap részleteiről beszélgettünk. Idén is meghívtak, ahogy tavaly is, hogy zsűrizzem a főzőversenyt. Idén másodmagammal érkezem, egy meglepetés vendégemmel zsűrizem a csapatok ételeit

– mondta Krausz Gábor.


Sokáig nem lehetett tudni, hogy Tóth Gabi is ott lesz a rendezvényen, nemrég azonban bejelentette, hogy ő is ott lesz a Mentőnapon, mert régóta támogatja az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Évek óta támogatom az Országos Mentőszolgálatot. Tavaly a covid miatt – sajnos – nem tudtam ott lenni a Városligeti Mentőnapon, de idén ott leszek, fellépek Csóka Péter gitárosommal, és igyekszünk egy nagy bulit csapni

– ígérte az énekesnő.


A Blikk megkereste a mentőszolgálatot, hogy hogyan sikerült összeszervezni a válófélben lévő párt. A következő választ kapták:

A szereplést Tóth Gabi már tavaly elvállalta, és nem részesül tiszteletdíjban, ezzel kívánja támogatni az életmentőket

– fogalmazott Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője.

A Fókusz nemrég tudósított Tóth Gabi és a Fricska tánczenekar közös fellépéséről – ebben a társulatban táncol az énekesnő új választottja is.

 

Nyitókép: RTL / Fókusz

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#városligeti mentőnap

Címlapról ajánljuk