Bulvár

Így nézett ki Kiszel Tünde, amikor még tanárként dolgozott

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 28. 9:41

Három évtizede celeb, de korábban polgári munkája is volt a 63 éves modellnek.

Kiszel Tünde a 80-as években kezdett fotómodellkedéssel foglalkozni, és bizonyára sokan csak ezt az oldalát ismerték meg a tévén és az interneten keresztül. Azonban tudni illik, hogy Kiszel Tünde azelőtt tanítóként dolgozott. Erről a korszakáról az nlc.hu egy fotót is talált az archívumban.

A lap szerint Kiszel Tünde az édesanyja nyomdokaiba szeretett volna lépni, ezért huszonévesen, miután végzett a pedagógusszakon, tanítónak állt. Pár hónapja ezt nyilatkozta a Story magazinnak Kiszel Tünde:

A műveltségem nem kellett a tévében, és rám erőltettek egy karaktert, ami igazából nem én voltam. A showbiznisz már csak ilyen, és nehéz kilépni, ha már beskatulyáztak. Megértem, hogy kevésbé lett volna érdekes, ha a négy és fél órás Wagner-operákról mesélek, amiket kis koromtól faltam, holott köztudottan nehezen emészthető művek. 

De olykor azért megvillanthattam a tudásom, és azt például senki sem veheti el tőlem, hogy azon kevesek közé tartozom, akik a nemzet, sőt a világ nagyjaival interjúzhattak.”

A fotót itt lehet megnézni.

#Bulvár#kiszel tünde#fotó#régi#tanár

Címlapról ajánljuk