Bulvár

L.L. Junior másokat ostoroz a gyorshajtása után

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 16:16

Arra hivatkozik, hogy mennyit szokott adományozni, és farizeusnak tartja az őt bírálókat.

Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?

– hallatszik az L.L. Junior által feltöltött Instagram-történetében, miközben a zenész több mint 100 km/órával száguldott a Petőfi hídon G.w.M barátjával együtt. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát.

L.L. Juniort az rtl.hu is kereste az üggyel kapcsolatban, akkor még nem szerette volna kommentálni az ügyet, azonban most Instagram-oldalán szintén egy 24 óráig elérhető posztban reagált a történésekre.

„A mai farizeusok az újságírók (tisztelet a kivételnek), és templomjuk a Reddit. Ítélkezéseik helyett csak fele annyit adományoznának, mint mi, már szebb lenne a világ.

Mi ezen adományozások nagy részét csendben tesszük. Elnézést kérünk mindenkitől, akit megbotránkoztattunk, esetlegesen negligenciát sugalló tegnapi videónkban.

Nem volt sem versenyzés, sem „jaszkarizás”, sem erre bíztató célunk a fiatalok felé. A hippokriták pedig nézzenek tükörbe és kezdjenek el élni!”– fogalmazott Junior.

Az eset azért is kelhetett nagy felháborodást a közvéleményben, mert július elsején egy Mercedes halálra gázolt egy kerékpárost az Árpád hídon, majd visszapattant az útra, ahol egy másik kocsinak is nekicsapódott.

Nyitókép: L.L. Junior, TikTok

#Bulvár#l.l. junior#gyorshajtás

Címlapról ajánljuk