Bulvár

Megszólalt a magyar énekesnő, akinek férje péniszfotókat küldött más nőknek, túltette magát a hűtlenségen

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 12:19

Ponekker Virágot óriási csalódás érte idén nyáron, mikor megtudta, hogy a férje péniszfotókat küldött több nőnek is. Útjaik szétváltak és most leírta, hol tart a történtek feldolgozásában.

Ponekker Virág Instagramon tette közzé egy hónapja, mekkorát csalódott a férjében, a DJ-ként dolgozó Ács Dánielben, aki péniszfotókat küldött több nőnek is. A pár válik, az esetről pedig mindenkinek megvan a véleménye, nem kímélik a kommentelők a hűtlen férjet, aki rendszeresen reagál is a kritikákra. Ponekker Virág újabb Insta-posztban számol be arról, hogyan érzi magát most:

Az a helyzet, ha minden nap ide írnám az aktuális gondolataimat, valószínűleg folyamatosan ellent mondanék magamnak. Egy nagy hullámzás jellemzi a lelki állapotom, ami feltételezem a körülmények tükrében normálisnak mondható. Talán a legnagyobb félelmem vált valóra és talán sosem tudok már őszintének gondolni semmit ezután 

– írja a posztban.


Gyakran belesodortam magam depresszív gondolatokba, agonizáltam az életről és most jutottam el arra a pontra, hogy ezeknek megálljt mondjak. Sosem voltam gyenge ember, sokat olvastam a témában, ha valami, akkor ez biztosan átsegít és utat mutat, bár valahol belül mindig is így spekuláltam ezekről 

– folytatta Ponekker Virág.

Az énekesnő hisz benne, hogy sosincs túl késő semmihez és úgy lendül túl ezen a mélyponton, hogy igyekszik saját magát építeni. Arra koncentrál, aki ő maga szeretne lenni, így fogalmaz:

A legnagyobb Ajándék, amit a manifesztáció adhat nekünk, nem az, hogy segít magunkhoz vonzani a dolgokat, hanem az, hogy segít felszabadítani önmagunk leghatalmasabb, legautentikusabb, önmagát legjobban szerető és legcsodálatosabb változatát, ami csak létezik. 

 

Nyitókép: Daniel Nike / Facebook

#Bulvár#ponekker virág#Ács Dániel#péniszfotók#válás#hűtlenség

Címlapról ajánljuk