Bulvár

Fodor Zsóka 81 évesen is tele van munkával, de ha a korára gondol, a sírás kerülgeti

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 14:59

Fodor Zsóka 81 évesen is irigylésreméltóan aktív: sorozatban játszik, önálló estre készül és több színházi darabban is szerepel.

Az ország Magdi anyusa hálás a Barátok köztnek, mert ennek a sorozatnak köszönheti, hogy milliók ismerik a nevét, és azt is, hogy a sorozat befejezése óta rengeteg felkérést kap. A HOT! magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogyan viszonyul az idő múlásához.

Önálló estre készülök 81 évesen! Ezt kimondani, bevallom, néha szörnyű! Ha nagyon jó kedvem van, és eszembe jut, hány éves vagyok, akkor a sírás kerülget, de menni kell tovább előre! Egész nyáron, egész október közepéig sorozatban forgatok, közben készülök erre az önálló estemre, ugyanakkor játszom Oszvald Marikával egy kétszemélyes darabot, közben fellépek még párszor egy másik darabban: mindezt ebben a korban! Nem mondhatom azt, hogy unatkoznék! 

– árulta el Fodor Zsóka a HOT!-nak.

A színésznő arról is mesélt, mi a pozitív életszemléletének az oka. Szerinte nem szabad senkit terhelni a problémáinkkal, mert akkor az emberek elfordulnak tőlünk és arra szólít fel mindenkit, hogy ne a korának megfelelően öltözködjön, mert nem kell azt hirdetni a ruháinkkal, hogy öregek vagyunk. De a legfontosabb, hogy mindig azt nézzük, amink van, legyünk optimisták!

Fodor Zsóka nemrég a Reggeliben is mesélt a Barátok közthöz fűződő kellemes emlékeiről:


Fotó: Sajtóklub

#Bulvár#fodor zsóka#önálló est#Barátok közt#színház

Címlapról ajánljuk