Bulvár

Rendőrök rohanták le a repülőt, miután egy balhézó férfinél bombát véltek felfedezni az utastársai

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 23. 7:43

Bombát végül nem találtak, de a férfit azért hatástalanították.

Egy Törökországba, Antalyába induló gépen pánik tört ki, amikor egy férfi veszkedni kezdett az utastársaival, hangoskodott, randalírozott, állítólag bombát vagy valamilyen robbanóeszközt is láttak nála, írja a Daily Star.

Nem csoda, hogy rövid időn belül különleges rendőri egységek rohanták meg a gépet, akiknek sikerült megoldani a helyzetet.

A lap beszámolója szerint végül összesen három utast távolítottak el a járatról. Egy utas beszámolója szerint valójában még nem szálltak fel a géppel, amikor elkezdődött a balhé.

A kifutópályán gurultunk a felszállási pontig, ekkor leállították a járatot, ezután 15 percig nem mozdultunk. A kapitány először azt mondta, hogy összekeverték a csomagokat, és vissza kell mennünk

– mondta a férfi, aki azt is elmondta, hogy csak később szoltak nekik, hogy baj van. "15 perceként kaptunk híreket, hogy mikor fogunk felszállni, végül elmondták nekünk, hogy biztonsági probléma lépett fel, de azt állították, hogy egy ez csak rutin, nincs valós veszély.

Ezután rendőrautók és készenléti csapatok vettek körül minket, mind gépfegyverrel érkeztek, ekkor már tudtuk, hogy valami nincs rendben

– mondta a férfi, aki elmondta azt is, hogy egy idő után azt beszélték az utasok, hogy a gépen lehet valaki, akinek nem kellene ott lennie, ezért lehet a magas rendőri jelenlét. A probléma viszonylag gyorsan megoldódott, miután fegyveresek léptek a fedélzetre és begyűjtöttek három férfit.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#bomba#repülő#törökország#Derby

Címlapról ajánljuk