Bulvár

„Jól alakul a kapcsolatom Abával” – Schumacher Vanda nem keresi a Tinderen a szerelmet

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 10:30

Redditen kezdett terjedni, hogy Schumacher Vanda még fent van a Tinderen. A műsorvezető Abának adta meg az esélyt, hogy a Celebrandi után tovább folytassák az ismerkedést. Vanda az rtl.hu-nak elárulta, jól alakulnak a dolgok Abával, és kiderült, ennek ellenére miért lehet még mindig fent a Tinderen. 

Pénteken véget ért a Celebrandi, Jázmin Viktórián kívül mindenki talált olyan párt magának, akivel szeretne tovább randizni. Schumacher Vandának ez a férfi Aba volt, akivel kölcsönösen igent mondtak egymásra. Telefonon értük utol Schumacher Vandát, aki nemrég tért haza külföldről.

Jól alakul a kapcsolatom Abával, amikor neki is van ideje és nekem is, akkor találkozunk 

– mondta Schumacher Vanda az rtl.hu-nak.

Nemrég azonban Redditen elkezdett terjedni, hogy Vanda újra aktív a Tinderen, a legismertebb társkereső applikáción – vette észre a Blikk. Megkérdeztük, valóban fent van-e az appon és ha igen, mi ennek az oka?

Azt sem tudom, hol áll a fejem, műsort vezetek, mindent csinálok, az hogy én a Reddittel meg a Tinderrel foglalkozzak, felnőtt ember vagyok, én ilyen hülyeségekre nem érek rá. A Tinderem meg valószínűleg azért van meg még, mert az applikációban nem tiltottam az accountot. Meg se nyitom, le sincs töltve az alkalmazás 

– árulta el Schumacher Vanda az rtl.hu-nak.


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#schumacher vanda#tinder#Celebrandi#Aba#randizás

Címlapról ajánljuk