Bulvár

Brutális balesetben halt meg pár nappal az esküvője előtt az influenszer

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 14:03

A motorozás iránti szenvedély hozta össze a blogger Burak Can Tast a menyasszonyával. Csak néhány hónapnyi boldogság jutott nekik.

A népszerű 23 éves Burak Can Tas a törökországi Adanában szenvedett balesetet a motorjával. A közösségi média sztárt kórházba szállították, miután lezuhant a járműről, de sajnos belehalt a közúti balesetben szerzett többszörös sérüléseibe.


Burak korábban elmesélte követőinek, hogy a kerékpározásért rajongó Yaren Karával való találkozás megváltoztatta az életét alig néhány hónappal ezelőtt. A pár július 3-án jelentette be eljegyzését, és hetekre voltak attól, hogy összeházasodjanak. A hír sokkolta a motoros blogger követőit. A tragikus halálhír bejelentése után menyasszonya ezt írta: 

Hálás vagyok minden napért, amit veled tölthettem, szerelmem. Az én egyetlenem, nagyon fogsz hiányozni! Annyira, de annyira szeretlek, életem párja!


A párt a motorozás iránti szenvedély hozta össze. Rendszeresen dokumentálták motoros kirándulásaikat, Burak tavaly egy megható posztban írt a menyasszonyáról:

A 2022-es év megrendezte az utolsó meglepetését, ami hozzád vezetett. Eddig nem értettem a szerelem vagy a szeretve lenni fogalmát. Ezt tőled tanultam meg, szerelmem 

– írta a posztban.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#burak can tas#motor#halálos baleset#esküvő#menyasszony

Címlapról ajánljuk