Bulvár

Britney Spears a válásról szóló hírek után meghívta a „kedvenc srácait” és egész éjjel játszott

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 15:27

Britney Spears több közeli ismerőse szerint is jó ideje mélyponton van és ezen a válás biztosan nem segít. Aggódnak érte a barátai. 

Sam Ashgari csütörtökön megerősítette a hírt, hogy kapcsolatuk végleg zátonyra futott Britney Spearsszel. Az énekesnő egyre ingatagabb és aggasztóbb viselkedését nem bírta már tovább a nála 13 évvel fiatalabb férje – írja a The Sun

Szombaton levert állapotban, melltartó nélkül kapták lencsevégre Britney-t a kaliforniai Oxnardban, a Dave's Hot Chickenbe ugrott le egy kis ételért. Egyik válláról lelógó rózsaszín kötött pulóverben, fekete rövidnadrágban és szandálban lépett ki az üzletből. Ez a fotósorozat csak attól vált még bizarabbá, hogy nem sokkal később egészen más állapotban készült videók kerültek fel az énekesnőről az Instagramra.


A felvételen csábítóan táncolt, egy lenge, áttetsző zöld ruhába bújt, ami a mellei alatt és körül kivágott volt. Egy ismeretlen férfi jelent meg a képen, és többször is végignyalta a lábát. A zavart Britney megmagyarázta a látottakat: 

Amikor elmész találkozni egy úgynevezett 'barátoddal' és egy órát vezetsz egy csirkéért !!! Aztán a kocsiban kell várnod és ki kell menned a mosdóba ... A Malibu Canyon Road a legszörnyűbb út, amin valaha is vezetni lehetett ... szóval mit csinál egy olyan ribanc, mint én!!???! Felveszem a zöld ruhámat és megjelenek a barátaimnál !!! Meghívtam a kedvenc srácaimat, és egész éjjel játszottam !!!


Ugyanezen a napon Britney megtörte a hallgatását a közelgő válásáról. Egy Instagram-posztban azt írta: 

Mint mindenki tudja, már nem vagyunk együtt ... 6 év hosszú idő, ha együtt vagy valakivel, szóval egy kicsit sokkolt, de nem magyarázom meg, miért, mert ez senkit sem érdekel !!!! De nem bírtam tovább a fájdalmat, őszintén !!! 
 

A fitneszfanatikus Sam Ashgari 14 hónapnyi házasság után augusztus közepén adta be a válókeresetet. Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Túl sokáig játszottam az erőset, és az Instagramom talán tökéletesnek tűnik, de ez messze van a valóságtól, és azt hiszem, ezt mindannyian tudjuk !!! Szívesen megmutatnám az érzelmeimet és a könnyeimet, hogy hogyan érzek valójában, de valamiért mindig el kellett rejtenem a gyengeségeimet !!! 

– írta Britney Spears a válásáról.

Britney viselkedése az utóbbi időben egyre kiszámíthatatlanabbá vált, többek között késeket dobált otthon. Miközben a showbizniszben dolgozó barátai Britney mellé álltak, az egyik forrás a The Sunnak azt nyilatkozta: 

A viselkedése aggasztóvá vált, és mindenki aggódik érte.

Egy másik közeli ismerős pedig ezt mondta:

Egyre kiszámíthatatlanabbul viselkedik és sérülékeny állapotban van. Sam eddig viselte a terhet, de ez túl soknak bizonyult számára.

Azt, hogy Britney egyre ijesztőbb állapotba kerül, mások is megerősítették:

Mélypontra süllyedt, és szomorú ezt látni.

 

Fotó: Getty Images

#Bulvár#britney spears#sam ashgari#válás#mentális állapot

Címlapról ajánljuk