Bulvár

Két pasival is lefeküdtem a szülinapomon, hősnek érzem magam

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 18. 15:01

Gloria nem mindennapi bulit csapott a születésnapján: valóra váltotta régi álmát egyetemi plátói szerelmével, majd ágyba bújt egy másik pasival is a múltjából.

A héten két férfival is lefeküdt a szülinapi buliján, és még egy pár randira is elment – írta meg a Metro brit bulvárlap How I Do It, azaz „Hogyan csinálom” sorozatába egy 27 éves nő. A heteroszexuális marketingmenedzser igazi neve nem ismert, a vallomásban Gloriaként hivatkozik magára.

Gloria, mint felidézte, két nappal a születésnapja előtt randizott egy Dylan nevű fiúval (szintén álnév), akit egy online társkeresőn ismert meg. Az estén Gloria teljesen lerészegedett, és bár nem érezte jól magát a randin, amikor elváltak egymástól, Dylan odahajolt hozzá, a lány pedig tisztán pánikból megcsókolta. Az a típus – magyarázta –, aki inkább hozzámegy valakihez, csak hogy meg ne bántsa, ahelyett, hogy elmondaná, mit érez. 

Két nappal később eljött a szülinapi buli ideje. A terv az volt, hogy iszik pár sört, és elmegy egy étterembe a barátaival. Az étteremben meglátott két fiút az egyetemről, az egyikükhöz 19 éves kora óta vonzódott. Miután legurított egy újabb italt, táncolt a Hugo néven emlegetett régi ismeretséggel, tánc után pedig a férfi elkísérte Gloriát a lakására, és 5 perc múlva a lány minden egyetemi álma valóra vált. Ezután Hugo el is köszönt tőle.

A buli azonban folytatódott, Gloriát többen meglátogatták, köztük Ethan, a lány egy korábbi kalandja, aki Londonból érkezett, hogy vele ünnepelhessen. Beszélgetni kezdtek, gyorsan bepótolták a kimaradt időt, majd megcsókolták egymást. Amikor Gloria másnap reggel jobbra fordult az ágyban, maga mellett találta Ethant. Ekkor döbbent rá, hogy egy éjszaka alatt két fiúval is lefeküdt.

Én vagyok a saját személyes hősöm, és egy hipermaszkulin férfi legrosszabb rémálma

– állapította meg. 

A következő héten Gloria egy újabb fiúval ment randizni. Minden jól alakult kettejük között, az illető végre feltette neki a kérdést, amire már régóta vágyott. Új randipartnere azt akarta, hogy legyen csakis az ő barátnője, és köteleződjenek el egymás mellett. Gloria kicsit megijedt ettől a gyorsaságtól, végül mégis igent mondott. De nem biztos benne, hogy akkor is ezt akarta volna tőle a fiú, ha tudja, mit művelt a 27. születésnapján.

Fotó: pexels.com

#Bulvár#születésnapi buli#szex#alkalmi szex

Címlapról ajánljuk