Bulvár

Frohner Fecó: Nem a szereplésekből élek, és nem is az egómat növelem általuk

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 12:17

Frohner Fecó elárulta, hogy számára a fodrászat az első.

Frohner Fecó jelenleg a Celebrandiban keresi a párját, ami állítása szerint egy jó lehetőség a számára, mert a hétköznapokban nagyon kevés idő jut a magánéletére. A Best magazinnak mesélte el, hogy miért szerepel tévéműsorokban:

Kaptam már meg persze, hogy ki az a hülye gyerek, aki a tévében bohóckodik?! De, amikor rám keresnek, láthatják, hogy nem a szereplésekből élek, és nem is az egómat növelem általuk. A szakmám a mindenem, szeretném népszerűsíteni a szaIont, illetve építeni a saját 'márkám'. És háľ isten, nemcsak a bohém, kicsit őrült énemre kíváncsiak, amit például a Gyertek át! című műsor megkövetel, hanem lehetek komoly is. Sőt ezt az oldalamat a Celebrandiban muszáj is megmutatnom. Ha egy nővel találkozom, azt nem lehet, nem szabad elpoénkodni. Egyébként pedig az, ahogy Hajas Laci vagy Zsidró Tamás képviseltette magát a médiában, nagyon jó minta számomra. Mindig is üde színfoltjai voltak a televíziózásnak. Igaz, amikor ők ismertek lettek, sokkal inkább mentek a beszélgetős, késő esti show-k, de ma már a realityk világát éljük

– idézi Fecó szavait a Blikk. Azt is elárulta, hogyan tekint a szakmájára:

„Én fodrász vagyok, a szalon az első. Illetve a vendégeim, akikkel kölcsönösen ragaszkodunk egymáshoz. Szeretném leszögezni, nem haknizni járok az üzletbe, és nem is szeretném, ha egy új vendég csak azért jönne, hogy aztán elmondhassa, a Frohner Fecó csinálta a haját. Van egy jól kialakult klientúrám, és már nem is igazán vállalok másokat, kivéve, ha mondjuk, nagy kihívással jár valakinek rendbe tenni a frizuráját. Van három klassz alkalmazottam, kiket mindenben segítek, és bár magamtól a maximumot várom el, belőlük nem hajtom ki a szuszt is. Ők normális időbeosztásban dolgoznak. Ezzel szemben én kora reggeltől bent vagyok, és amikor már este mindenki hazament, még nekiállok takarítani, pakolni, és csak aztán zárok. Nincs is magánéletem.” – tette hozzá Fecó. Napközben még arra is nehezen talál időt, hogy az édesanyjával beszéljen, valamint a legjobb barátja esküvőjére is csak egy gyors ölelésre tudott beugrani, olyan sok dolga volt.

Ha el is ugranék egyet kávézni, felteszem magamnak a kérdést, mégis kivel? Na például erre is jó a Celebrandi, végre szemtől szemben ülhettem le nőkkel beszélgetni. És egészen új volt, hogy nem a tükörben kell a tekintetüket lesnem, miközben csinálom a hajukat. De valamit valamiért. Harminckét éves vagyok, tizenegy éve fodrászként dolgozom, és a befektetett munka végre kezd megtérülni. Van egy 140 négyzetméteres szaIonom az Andrássy úton, embereknek adok munkát, és nem mellesleg imádom, amit csinálok. Hogy ebbe hogyan és miként tud beilleszkedni egy másik ember, illetve én az ő életébe, az már egy másik kérdés, de nyitott vagyok.

 

Frohner Fecó bevallotta, hogy akár a gyerekvállalásra is készen áll:

 

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#frohner fecó#reality#Celebrandi#szereplés#fodrász#ismerkedés

Címlapról ajánljuk