Bulvár

Hugh Hefner partnerei testszégyenítés áldozatai lettek a Playboy-villában

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 15:26

Holly Madison, Hugh Hefner talán legismertebb partnere most lerántotta a leplet arról, hogyan tartotta kontroll alatt a vele élő nőket a Playboy-guru.

Hugh Hefner, a Playboy-guru állítólag azt követelte, hogy minden partnere nagyon vékony legyen, és szigorúan szemmel tartotta az étrendjüket – írja a DailyStar. Egy híres Playboy-nyuszi, Holly Madison azt állítja, hogy a villában testszégyenítés áldozata lett.

Trisha Paytas valóságshow-sztár az egykori nyuszival, Holly Madisonnal beszélgetett a szigorú szabályokról, amelyeket a Playmate-eknek be kellett tartaniuk. Holly elmesélte, hogy a konyhai személyzet a nap bármely szakában kész volt összeütni egy ételt számukra, de a lányokra állandó nyomás nehezedett, mert előírták, hogy mit ehetnek.

Olyan furcsa visszagondolva, mert tényleg nem sok minden változott abban, ahogy mi hárman kinéztünk. De valamilyen okból kifolyólag mindig azt éreztették velünk, hogy Kendra [Wilkinson] az egyetlen, akinek jó teste van 

– idézte fel Holly Madison.

Amikor Bridget, Holly és Kendra élt együtt Hefnerrel, valóságshow is készült a Playboy-villa életéről. Az egyik epizódban ezt az étrend-kontrollt látni is lehetett:

Az egyik részben Bridgetet tényleg sarokba szorították, arra koncentráltak, hogy mit eszik, és megpróbálták úgy beállítani, mintha ő lenne a kövér. Egyszerűen őrület, ahogy akkoriban kategorizálták az embereket, és azt éreztették, hogy probléma van velünk 

– tette hozzá Madison.

A műsorvezető szerint épp ezért azonosult akkoriban sok nő Bridgettel, mert őt tartották a legtestesebbnek és folyamatosan kritizálták. 

Mindenki szépségideálja az volt, hogy egy nőnek nagyon fiatalnak, nagyon vékonynak és nagyon jó formában kell lennie, és ha nincs formában, akkor valamit nem jól csinál. Ez volt az az érzés, amit az emberek általánosságban éreztek az egész társadalomban, és a sorozatban is, különösen az, ahogy Bridgettel bántak az évadok során, őrületes volt

– mondta Holly Madison.

Hugh Hefnernek nemcsak a lányok testméreteivel kapcsolatban voltak szigorú szabályai, már arról is meséltek korábbi partnerei, hogyan kellett szexelniük vele és Hefner azt is elvárta, hogy drogot fogyasszanak, valamint orgiákon vegyenek részt.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#hugh hefner#holly madison#kendra wilkinson#vékonyság#testszégyenítés

Címlapról ajánljuk