Bulvár

9 évig volt titkos viszonya a Harry Potter sztárjának egyik színésztársával

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 13:29

A mindössze 16 éves Evanna Lynch a Főnix rendje forgatásán találkozott a 21 éves Robbie Jarvisszel, de nem vállalták fel a kapcsolatot.

Evanna Lynch, aki a Harry Potter filmekben a kissé idegesítő szőke boszorkánytanoncot, Luna Lovegoodot alakítja, most látta elérkezettnek az időt, hogy lerántsa a leplet egy titkos viszonyról, ami 2007-ben kezdődött és 9 évig tartott. Robbie Jarvisszel, aki a fiatal James Pottert alakította a Főnix rendje forgatásán találkozott először, Lynch 16, Jarvis pedig 21 éves volt ekkor. Kapcsolatukat nem vállalták a nyilvánosság előtt.

Mindezek ellenére nagy hatással lehettek egymásra, Evanna Lynch arra is rábeszélte Robbie Jarvist, hogy hagyjon fel a tejtermék-, hús- és tojásfogyasztással, miután Új-Zélandon szembesült az állattenyésztés iparának árnyoldalával. 2015-ben megtörni látszott a csend, amikor a színésznő az Instagramon kívánt boldog 29. születésnapot a szerelmének, akit a legédesebb fiúnak nevezett a posztban.

A 2016-os szakítás után is barátok maradtak és továbbra is együtt jártak vegán rendezvényekre. Robbie vegán maradt, és időnként állatjogi és növényi alapú témákról posztol nyilvános Instagram oldalán. Úgy tűnik új kapcsolata is van egy Zoe Fleck nevű profi kosárlabdázóval, aki szintén vegán.

Evanna azóta továbblépett, és úgy tudni, hogy 2021 óta egy titokzatos francia férfivel randizik. Egy tévéműsorban megemlítette új választottját, de azt mondta, nagyon csendes ember, és hamarosan bemutatja a családjának. A színésznő a nővére esküvőjén mutatta be szeretteinek a kedvesét, akinek a neve továbbra is titok. 

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#evanna lynch#robbie jarvis#harry potter#a főnix rendje#titkos románc

Címlapról ajánljuk