Bulvár

„Hívjatok ördögűzőt!” – Videón a kisgyerek, aki egy nyolcórás repülőúton borzolta a kedélyeket

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 12:16

A repülőgép Németországból a New Jersey állambeli Newark repülőterére tartott, a gyerekkel már a felszállás előtt is problémák voltak.

Már a felszállás előtt az ülések tetejére mászott és sikoltozott az a 3 éves gyerek, aki megkeserítette az utasok 8 órás repülőútját az USA felé tartó járaton – írja a Mirror. Sokan azt remélték, ha leültetik filmet nézni a kisfiút, akkor talán majd megnyugszik, és csend lesz, de nem így történt. A videót egy Shane Townley nevű felhasználó töltötte fel a YouTube-ra.

Nézzétek, ahogy ez a gyerek végig fut és sikítozik az egész repülés alatt, miközben az anya szinte semmit sem tesz azért, hogy megállítsa 

– írja a videó feltöltője.

A videón látható, ahogy a gyerek felmászik az ülések tetejére, miközben az anyja arra kéri, hogy üljön le. A kisfiú ezután a videó szerint „démoni sikolyokba” kezdett, az egész utastér az ő hangjától zengett. Több sorral hátrébb is jól hallható a sikoltozása, innen készült a felvétel.

 

Még mielőtt a járat felszállt volna, a gyerek édesanyja kétségbeesetten kérte a légiutas-kísérőt, hogy „indítsa be a wifit, hogy használhassák az iPadet”. Hallani lehetett, ahogy próbálja megnyugtatni a gyermekét, de az folytatta a sikoltozást. Ahogy teltek az órák, az utasok még a fülüket is befogták. A gyerek fel-alá rohangált a folyosókon, miközben torkaszakadtából üvöltözött. És egészen Newarkig nem adta fel az ámokfutást. A videót látva egy kommentelő így fogalmazott:

A repülőjáratokon sajnos egyre többször fordul elő ez (…) A fegyelem teljes hiánya... talán a személyzetnek el kellett volna távolítania az említett gyereket és a szülőket a biztonsági előírások megsértése miatt.

Egy másik kommentelő azt javasolta: 

Hívjatok ördögűzőt!

 

Fotó: YouTube

 

#Bulvár#repülőút#gyerek#sikoltozás

Címlapról ajánljuk