Bulvár

Ed Sheeran munkaruhát öltött és beállt eladónak egy Lego üzletbe – VIDEÓ

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 14:20

Ed Sheeran műszakot vállalt egy Lego üzletben és élőben énekelte a Lego House-t a vásárlók legnagyobb örömére.

Ed Sheeran rövid karrierváltást hajtott végre, amikor a popipart a kiskereskedelemre cserélte, egy Lego üzletben vállalt műszakot Amerikában – írja a Metro. A 32 éves művész természetesen még nem akasztja szögre a gitárját, annak ellenére, hogy aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy azzal kísérleteznek: mesterséges intelligenciával helyettesítik a művészeket.

A brit énekes augusztus 12-én, szombaton a Mall of America bevásárlóközpontban vállalt műszakot, ahol meglepte a rajongókat azzal, hogy Lego dobozokat dedikált, ajándékokat osztogatott, és több száz gyanútlan rajongóval találkozott. Ed az üzletben tett látogatását azzal fejezte be, hogy elénekelte a Lego House című slágerének akusztikus verzióját. A dal több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg és a Harry Potterből ismert Rupert Grint szerepelt a klipjében. 


Ed Sheeran a közösségi oldalán is posztolta, hogy egy minnesotai üzletben találják a rajongók második minnesotai koncertje előtt egy nappal. Élénksárga kötényt és Lego-márkás pólót viselt, miközben üdvözölte a rajongókat, köztük néhány gyereket, akik teljesen el voltak ragadtatva az énekestől. Amikor a kedvenc Lego készletéről kérdezték, Ed egy lovagi kastélyra mutatott. Ezután az énekes az üzletben egy elkerített részre ment és ott adta elő a Lego House-t.

A videón nem látható a meghitt fellépés, de Ed ezután megmutatta az új Lego minifigurákat, amelyeket aznap esti koncertjén szét is osztott. A Lego hivatalos Instagramján így kommentálta az énekes eladói debütálását: „Azt hiszem, most már jobban szeretünk téged”.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#ed sheeran#lego üzlet#eladó#minnesota#lego house#koncert

Címlapról ajánljuk