Bulvár

Kitiltották a templomból a mormon anyukát, de nem búslakodik, mert egy vagyont keres a képeivel az interneten

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 20:11

Havi 32 ezer dollár, vagyis több mint 11 millió forint üti a markát.

Jane Johnston négygyerekes anyuka és a vallási közössége kitagadta, mert az Instagramon szeretett lenge fotókat megosztani magáról. Jane ahelyett, hogy visszavett volna, még többet kezdett posztolni, nem érdekli, hogy a mormon közösség kitiltotta őt, írja a Daily Star.

A nő a fotóit az interneten pénzért árulja, saját bevallása szerint egy hónap alatt megkeres akár 32 ezer dollárt is, ami mostani árfolyamon számítva több mint 11 millió forintnak felel meg.

Jane az Instagramon 103 ezer követővel rendelkezik. Érdekes módon a követőinek a száma azután ugrott meg, hogy kiderült: a vallásos édesanya az Instagramon Istennek nem tetsző életét él.


Jane elmondta, hogy a közösség még adott volna neki egy esélyt, ha abbahagyja a vetkőzést, de az anyuka elmondta, hogy egyrészt élvezi a dolgot, másrészt pedig a pénz túl jó ahhoz, hogy csak úgy eldobja ezt a lehetőséget.

Szerinte nem követ el bűnt a vetkőzéssel, nem iszik, nem létesít szexuális kapcsolatot a házasságán kívül, csak képeket készít magáról.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#jane johnston#mormon#anyuka#tiltás#templom#internet#fotó#OnlyFans

Címlapról ajánljuk