Bulvár

Ciciméregetés: Zalatnay Cini visszaszúrt Cicciolinának

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 10:13

Az egykori felnőtt filmes sztár, Staller Ilona, azaz Cicciolina egy interjúban elmesélte, hogy nem tudja, mitől, de megnőttek a mellei. Viszont nem akar úgy kinézni, mint Zalatnay Cini. Az énekesnő ezt nem hagyta szó nélkül.

Bár a HOT! magazinnak adott interjúban Cicciolina elsősorban a fiáról és kettejük megromlott kapcsolatáról mesélt, arra is kitért, hogy történt valami a kebleivel.

Megnőttek a melleim! Egyre nagyobbak, talán meghíztam, pedig nagyon odafigyelek a formámra. Az étkezésben törekszem az egyensúlyra: ha délben tésztát eszem, akkor este csakis saláta jöhet. Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini. Régen 3-as méretű melleim voltak, majd a szoptatás után megváltoztak, ezért megcsináltattam őket. Ma már 6-os-7-es a méretem! Persze ami hátrány, az előny is: a férfiak imádják a nagy mellű nőket! 

– árulta el Cicciolina a HOT!-nak.

A Bors megkereste az énekesnőt és megkérdezte, mit szól ahhoz, amit egykori jó barátnője mondott róla?

Nem ütött különösebben szíven, amit mondott. Sosem volt bajunk egymással, és azt gondolom, most sem akart bántani engem. Talán valaki rávette, hogy ezt mondja. Több mint fél éve nem beszéltünk, nem követjük egymást. Lehet, hogy nem is tudja, hogy épp nemrég visszavetettem a cicit eredetire. (…) Egyébként nem irigylem tőle a nagy melleit, sőt, szerintem Ilona mellei már túl nagyok is... Ami 30-40 évesen szexi, az nem feltétlenül az 60 év felett. Annak idején a szerelmem kedvéért csináltattam meg a melleimet, és most talán kijelenthetem, hogy megbántam, nekem teher volt 

– tette hozzá Cini. 

Fotó: Zih Zsolt / MTVA / MTI és RTL

#Bulvár#zalatnay cini#cicciolina#beszól#mell#mellplasztika

Címlapról ajánljuk