Bulvár

Hiába takargatta magát, Megan Fox lebukott egy plasztikai sebész klinikájánál

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 15:09

Bár korábban a szexbomba színésznő, Megan Fox arra kérte a rajongóit, előbb keressenek fel egy terapeutát, mint egy plasztikai sebészt, most újabb beavatkozáson esett át.

Megan Fox sosem beszélt arról, milyen beavatkozásokon esett át eddig, ha egyáltalán történt ilyen, bár a mellei több mint gyanúsak. A napokban viszont annyira takargatni próbálta az arcát, hogy azzal inkább felhívta a figyelmet a magára. Úgy próbálta leplezni a kilétét, hogy egy kendővel takarta el a fejét, amikor látták távozni egy plasztikai sebész rendelőjéből, írja a Mirror.

A 37 éves színésznőt a kaliforniai Beverly Hillsben látták, ahogy hagyja el a sebészetet. Az egyik nővér a fekete terepjárójához tolta egy kerekesszékben. Megan egy kényelmes ruhát választott a látogatásához, egy világoskék leggingset és egy bő, sárga pulóvert viselt. Az arcát egy fekete törölközővel takarta el, látszólag elrejtve minden beavatkozást, amin átesett. Korábban a színésznő még azt nyilatkozta, hogy ellenzi a plasztikai műtéteket.

Arra bátorítanék mindenkit, hogy először beszéljen egy terapeutával, hogy megpróbálja kitalálni, honnan ered ez a vágy. Mert sokszor nem a fogaiddal, az orroddal vagy az álladdal van a probléma, a műtét nem fogja enyhíteni ezt a bizonytalanságot a számodra 

– mondta Megan Fox egy korábban adott interjúban. (Persze lehet, hogy a terapeután már túl van.)

Azóta az interjú óta Megan külseje úgy tűnik, sokat változott. Instagram-fotóin a hollywoodi sztár gyakran látható sokkal dúsabb szájjal, mint a korai színészi korszakában, és a melle sem pont így nézett ki.


Bőrápolási szakértők biztosak benne, hogy volt már több beavatkozása is a színésznőnek, a szemhéjplasztika és a botox nyomait is látják az arcán.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#megan fox#plasztika#botox#mellnagyobbítás#szájfeltöltés

Címlapról ajánljuk