Bulvár

35 millió forintért kelt el az interneten az a mikrofon, amit Cardi B dühében egy rajongójához vágott

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 9. 21:16

Végül szerencsés lett a rajongó számára a balhé kimenetele Cardi B rapperrel.

35,4 millió forintért, azaz 100 ezer dollárért kelt el az eBay felületén az a mikrofon, amelyet Cardi B dühében vágott egy rajongójához koncertje során, mivel az leöntötte az italával, számolt be a fejleményről a Sky News.

A mikrofont az arcába kapó férfi ellen nemrég szüntette meg a nyomozást a rendőrség, az eszköz pedig egy Las Vegas-i üzletemberhez, Scott Fisherhez került, aki áruba bocsátotta azt, hogy jótékony szervezeteket támogasson a befolyt pénzből.

Korábban azt írtuk az incidensről: a rapper a dobálás után folytatta az előadását, az érintett rajongóval pedig a biztonsági szolgálat emberei beszélgettek el. Sokan, bár helytelenítették a rapper módszerét, egyetértettek abban, hogy tiszteletlenség itallal dobálni egy előadót, azonban egy később nyilvánosságra került felvétel új nézőpontból közelíti meg a helyzetet. Egy videón látszik, ahogy az italt dobó rajongója azonnal bocsánatot kért, amint látta, hogy a rappernek már nem tetszett az italdobálás, amit egy másik videó alapján ő maga kért.

Korábban a Fókusz arról számolt be: Cardi B mikrofondobálós videója már az egész világot bejárta. De nem kell ahhoz világhírű rappernek lenni, hogy egy előadót atrocitás érjen a színpadon. A magyar fellépők közül is sokaknak meggyűlt már a baja a közönség egy-egy tagjával. Míg Ganxsta Zolee az ökölpárbajban hisz, Pataky Attila a szájkaratéra esküszik. És volt idő, amikor az X-Faktor válogatóin is alacsonyan szálltak a mikrofonok. De vajon mi a legjobb, amit egy fellépő tehet, ha baja van a közönség egyik tagjával?


Nyitókép: Twitter

#Bulvár#Cardi B#rapper#mikrofon#internet#eladás#árverés

Címlapról ajánljuk