Bulvár

Berki Mazsi: Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy egyedüli szülő vagyok

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 9. 10:19

Berki Mazsi élete ugyanakkor a gyász után kezd újra egyenesbe jönni: elköltözött Budapestről, és a kislánya is kapott még egy fogadott testvért a féltestvére, Nati mellé. 

A napokban lett 32 éves Berki Mazsi, aki férje halála után ezen a nyáron érzi újra azt, hogy kezd egyenesbe jönni az élete, írja a HOT! magazin. Miután Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, Mazsi egyedül maradt a kislányukkal, Emmával, az egyedüli szülői lét pedig szorongással tölti el. Úgy fogalmazott:

„Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak. 

Tudom azt, hogy egy életrevaló gyermeket szeretnék nevelni, ezért fontosnak tartom, hogy a férfienergia is szerepet kapjon a gyermekem életében, hogy a szigor és a fegyelem is meglegyen. Egyre gyakrabban kikérem Zoli véleményét, hiszen ő az, akivel együtt élünk, akire támaszkodhatok 

– mondta Berki Mazsi.

Mazsi Székesfehérvárra költözött Zolival, és a férfi kislánya is velük él, így Nati mellé a kis Emma még egy nővért kapott. Mazsi végre újra úgy érzi, hogy kiegyensúlyozott lett az élete, de tavaly még sok problémával küzdött.

Tavaly folyamatosan úton voltunk, menekültem a gondolataim elől, nyáron Balira utaztunk Emmácskával, sokat kellett foglalkoznom a lelkemmel. Az idei nyár nagyobb nyugalomban telik, legmesszebb Horvátországba utaztunk, az időnk nagy részét a Balatonon töltjük. Olyan emberekkel veszem körül magam, akiktől sok szeretet kapok 

– tette hozzá Mazsi.

A gyászév letelte után Mazsi a Fókusznak nyilatkozott arról, hogyan dolgozta fel férje elvesztését.

 

#Bulvár#Berki Mazsi#berki krisztián#új szerelem#gyász#költözés#utazás

Címlapról ajánljuk