Bulvár

Hosszú Katinka férje kiakadt egy jókívánságon

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 8. 20:10

Le akarta szedetni a babájukhoz gratuláló bejegyzést a DJ-vel, aki a tavalyi esküvőjükön zenélt.

Mint arról beszámoltunk, megszületett Hosszú Katinka kislánya. A házaspárhoz özönlenek a jókívánságok, de az úszónő férje, Gelencsér Máté kissé elvetette a sulykot, amikor egy gratuláló Instagram-bejegyzésre válaszolt – derül ki a Bors cikkéből.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté tavalyi esküvőjén DJ Lennard zenélt, aki most szívből gratulált a babához, és jó egészséget kívánt a családnak.

Örök emlék marad a tavalyi lagzitok

– írta, és két képet is megosztott a lagziról. Az egyiken ő látható az esküvői köszöntőtáblával, a másikon pedig egy kis üveg pálinka, amit a násznép tagjai kaptak emlékbe.


Azt nem tudni, hogy korábban voltak-e más fotók is a bejegyzésben, mindenesetre Gelencsér Máté köszönet helyett ezt kommentelte a DJ-nek:

Nem engedélyeztük az esküvői képeink, videóink felhasználását! Felháborítónak tartjuk ennek publikálását. Kérlek, szedd le a posztot!

A kommentelők felháborodtak az apa kérésén, szerintük DJ Lennard semmiféle személyiségi jogot nem sértett meg, hiszen rajta kívül más nem szerepel a képeken. A lemezlovas azonban nem botránkozott meg, azt írta: semmi olyat nem osztott meg, aminek fordított esetben ne örülne, de elfogadja, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. A Gelencsér Mátét szidalmazó kommentelőknek pedig azt írta, nincs erre szükség, inkább küldjenek erőt és egészséget a babához, mint negatív gondolatokat.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

#Bulvár#hosszú katinka#Gelencsér Máté#gratuláció

Címlapról ajánljuk