Bulvár

Leonardo DiCapriót egy szexi valóságshow sztárral kapták le a lesifotósok

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 14:12

Egy ismerős arc szállt fel Leonardo DiCaprio jachtjára az európai nyaralásán, Ibizán. A rajongók rögtön tudták, ki az új nő a színész mellett.

A 48 éves hollywoodi sztár, Leonardo DiCaprio köztudottan nem kedveli a 25 évesnél idősebb nőket, ezt pedig az épp aktuális európai jachttúráján is bebizonyította, írja a Mirror. A rajongók a lesifotók alapján hamar felismerték a brit Love Island sztárját, Arabella Chi-t, aki a színész mellett napozott a jachton.  

Arabella, aki a 2019-es sorozatban szerepelt, egy apró aranyszínű bikinit viselt, miközben a fedélzeten bulizott. A modell és influencer a társkereső show ötödik évadában vett részt, korábban pedig a szigetlakó Wes Nelsonnal járt. Nemrég még a divatmodell, Neelam Gill-lel hozták össze DiCapriót, ami ellen Gill hevesen tiltakozott és elmondta, ő nem a színésszel, hanem DiCaprio barátjával jár. A következő jelölt pedig a Love Island 28 éves műsorvezetője, Maya Jama volt, aki szintén tagadta, hogy randiznak Leóval. Ennek ellenére egy közeli barát a következőt mondta róluk:

Mindketten nemrég léptek ki a hosszútávú kapcsolatukból, így egyikük sem siet el semmit – jól érzik magukat, és megnézik, hogyan alakul. Különböző országokban élnek és Mayának már volt korábban távkapcsolata, így tudja, hogy ez nehéz, ezért napról napra haladnak. Leo azonban határozottan udvarol neki, imádja vele tölteni az időt.

Vajon melyikük az igazi befutó? DiCapriónál ezt soha nem lehet tudni. 

Fotó: Getty Images

#Bulvár#leonardo dicaprio#arabella chi#maya jama#barátnő

Címlapról ajánljuk