Bulvár

Istenes Bence: Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 16:16

Istenes Bencéből nehéz, maró érzéseket váltott ki, amikor másik férfival látta táncolni a szerelmét, Csobot Adélt. De nem hagyta, hogy ez megmérgezze a kapcsolatukat.

Istenes Bence és Csobot Adél őszintén beszélt a kapcsolatukról a 2019-es Nyerő Párosban, majd később Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában is. 


Elárulták, milyen nehézségekkel küzdöttek és azt is, hogy vágynak mások figyelmére, akár az udvarlásra is. Erről is szó esett az IstenEst legújabb részében és egy újabb őszinte vallomás is elhagzott Istenes Bence szájából, amiről a Blikk is írt:

Amikor tavaly az Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan, gyomorból jövő ideg és agresszió, amikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni.

A műsorvezető terápiára és családállításra ment, utóbbi segített benne feloldani ezt a rossz, maró érzést. Ma már nem is érti, miért csinált olyan féltékenységi jeleneteket, mielőtt elkezdett dolgozni ezen a problémán.

Rájöttem, ha ő jól érzi magát, az a nőiesség, amit belőle kivált, hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem, és azt érzem, hogy akkor tartom őt meg, ha senki nem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy figyi, menj, úgyis hozzám jössz haza… s ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán az a kötelék. És azt a nőiességet ide fogod visszahozni 

– tette hozzá Istenes.

Így vallottak kapcsolatuk nehézségeiről a 2019-es Nyerő Párosban:


Fotó: Sajtóklub/Nyerő Páros

#Bulvár#istenes bence#csobot adél#féltékenység#kapcsolat

Címlapról ajánljuk