Bulvár

Jackie Chanről megható videó terjed: Papa, te csodálatos vagy

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 3. 12:51

Szomorú történet áll a videó hátterében.

Jackie Chan a nyolcvanas évek elején vette feleségül Joan Lin színésznőt, akitől egy gyermekük a született, Javcee Chan. Azonban a 69 éves színésznek egy viszonyából is született egy lánya 1999-ben, akit Etta Ng Chok Lamnak hívnak. A színész még azelőtt megszakította a kapcsolatot házasságon kívüli partnerével, hogy megszületett volna a lánya.

Egy TikTok-on terjedő videóról azt feltételezik, hogy azon Jackie Chan és lánya, Etta Ng Chock Lam látható, amint éppen a színész régi filmjeit nézik vissza. Bár ez a teória hamar megdőlt, ettől függetlenül megható, ahogy a lány az akciójeleneteket látva könnyes szemmel kérdezte Chant, hogy voltak-e fájdalmai a jelenetek forgatása közben, mire ő úgy felelt, hogy sok.

Papa, te csodálatos vagy

– mondta meghatódottan a 25 éves Haocun Lam színésznő, aki Chan lányát alakítja egy új filmben, ami egy nyugdíjba vonult kaszkadőrről szól.


Nyitókép: Jackie Chan a Kínai Népi Politikai Tanácskozó Testület ( (KNPTT) nyitóülésére érkezik a pekingi Nagy Népi Csarnokban 2017. március 3-án. – Fotó: MTI/EPA/Ho Hvi Jung

 

#Bulvár#jackie chan#tiktok

Címlapról ajánljuk