Bulvár

„Éjszakánként a konyhapadlón fekve zokogtam” – szakításáról mesél a magyar szépségkirálynő

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 3. 9:03

Konkoly Ági szépségkirálynő szerint az, ahogyan él, nem felel meg a társadalmi normáknak.

A Miss Universe Hungary győztesen Konkoly Ági és a férje nehezen hozták meg a döntést a kislányaik miatt, de végül abban maradtak, hogy jobb lesz, ha külön folytatják. 2020-ban jelentették be, hogy válnak, a modell csak most jutott el arra a szintre, hogy beszélni tudjon a fájdalmas döntésről, írja a Metropol.

Konkoly saját bevallása szerint teljesen összetört, pedig tudta, hogy mindenkinek így lesz a legjobb. A bejelentésük után három évvel elmondta, hogy hogyan tette túl magát a történteken.

Mikor éjszakánként a konyhapadlón fekve zokogtam. Mikor minden este sírva aludtam el, reggelente pedig azzal a megsemmisítő érzéssel keltem: nincs értelme az életemnek

– idézi a Metropol Konkoly Ági Instagram-bejegyzését.

Elmondta, hogy hónapok teltek el így, úgy érezte, ez idő alatt félemberként élt. „Hónapokig könyörögtem a teraszon térdelve valakinek, hogy segítsen. Volt, hogy ordítottam, volt, hogy a szenvedéstől kimerülten csak feküdtem a kövön és néztem magam elé. Ezt persze senki nem látta rajtam, mert napközben igyekeztem felvenni azt a »tökéletes« mosolyt, viselkedést, amit elvártak tőlem” – olvasható a posztjában.

Szégyelltem, ami történik, és igyekeztem nem csalódást okozni a körülöttem élőknek. De hánytam a tökéletességtől. Rosszul voltam attól a képtől, amit hittek rólam/rólunk. Közben utáltam magam, amiért ezt érzem. Önmagamat hibáztattam

– vallotta be a modell.

Konkoly Ági azóta úgy érzi, egyenesbe jött, ahogy ő fogalmaz: a negatív tulajdonságaival együtt beleszeretett a tökéletlen önmagába.

Az, ahogy élek, nem felel meg a társadalmi normáknak, de mindennél jobban szeretem az életem és szenvedélyesen szeretek élni. Képes lettem nem azonosulni semmivel és már nem hasonlítom magam senkihez. Nem akarok több lenni, nem akarok más lenni és nem akarok megfelelni többé. Senkinek!

– jelentette ki határozottan a szépségkirálynő. 

Konkoly Ági elmesélte korábban a Reggeli stúdiójában, hogy milyen kisgyerekekkel utazni (jó).

 

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#szépségkirálynő#konkoly ági#válás#trauma

Címlapról ajánljuk