Bulvár

Holttest, nyilvános szex, fekáliás medence – ötcsillagos hotel okozott meglepetést a házaspárnak

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 3. 11:36

Elmesélték, hogy hogyan sikerült a nyaralás.

Egy pár a Dominikai Köztársaságban nyaralt, ahol egy ötcsillagos szállodát foglaltak, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait. Az angol Hullból repülő pár férfi tagja, Alan utazási irodán keresztül foglalta az utat és a szállást ist, írja a Daily Star.

Állításuk szerint a Punta Cana-i Riu Republica Hotel vendégei kábítószert fogyasztottak, nyilvánosan szexeltek, és a medencébe ürítették, sőt még őket is megkínálták kábítószerrel.

Alan a 17 napos nyaralást születésnapi ajándékként vette a feleségének, de az álomnyaralás végül rémálommá változott, amikor az egyik drogos vendég kiesett egy ablakon és meghalt. A pár szemtanúja volt, ahogy a szerencsétlenül járt vendég holttestét letakarják a helyszínre érkező hatóságok.

Alan miután hazaértek, rögtön felvette a kapcsolatot az irodával, akik a kellemetlenségek miatt 200 fonttal, vagyis mostani árfolyamon számolva, alig több mint 90 ezer forintnak megfelelő összeggel lepték meg. Ez az összeg Alan szerint azért vicces, mert a nyaralás legalább 3 ezer fontba, azaz csaknem 1,4 millió forintba került.

Az utazási iroda szerint ezek a problémák nem az ő hatáskörükbe esnek, ezért azokat orvosolni sem tudják, annyit tudtak megtenni, hogy 200 fontos kártérítést adtak a párnak. 

A szállodát az iroda honlapján úgy jellemzik, mint egy ötcsillagos üdülőhelyet, amely a „tengerparthoz közeli elhelyezkedéssel és első osztályú medencével rendelkezik”. Alan szerint ez inkább egy buliszálló volt, mint egy hotel.

Lilláék a Kanári-szigeteken kezdtek új életet, brutálisan nehéz volt az indulás:

 

Nyitóképünk iluusztráció. – Fotó: Google Street View

#Bulvár#nyaralás#ürülék#medence#hulla#holttest#ötcsillagos#hotel#szálloda

Címlapról ajánljuk