Bulvár

265 nap után előkerült Molnár Gusztáv

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 2. 16:59

Úgy gondolta, hogy az lesz a legjobb, ha ő maga töri meg a csendet.

Pár hónapja számoltunk be arról, hogy az alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztáv a szakemberek szerint jól halad az elvonóval. A színész harmadszorra próbálkozik alkoholelvonással és most úgy döntött, hogy hosszú hallgatás után hírt ad magáról – vette észre a 24.hu.

Megelőzve a találgatásokat és a haszontalan híreszteléseket, talán az a legegyszerűbb, ha 265 nap után én magam adok hírt magamról

– írta az Instagram-bejegyzésében. A színész egy hatalmas terjedelmű posztban magyarázza jelenlegi helyzetét és természetesen kitért arra is, hogy hogyan érzi magát jelenleg.

Jól vagyok. Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ez idő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem: a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem. A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembenéznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ezidáig nem akartam tudomást venni. Senki sem maradhat ugyanaz, aki volt, ha egyszer megismeri önmagát.

Molnár Gusztáv a posztjában kitér arra is, hogy egy ajándékként fogja fel ezt az új lehetőséget az élettől és kilenc hónap után most az a feladata, hogy megtapasztalja, mi minden változott kilenc hónap alatt.

„Budapesten vagyok. Nem szöktem el sehonnan, és nem adtam fel semmit. A dolgomat csinálom. Nem tudom, mi történt idekint ezalatt az idő alatt, de most nem is fontos. Az a fontos, hogy mi történt idebent. Időre van szükségem, és nem szeretnék feleslegesen beszélni. Hálás vagyok, hogy képessé váltam elfogadni a segítséget, hogy rávezettek arra a felismerésre, hogy egész életemben azt kerestem, amivel keresek” – írta bejegyzésében.


Dancsecs Ildikó, Molnár Gusztáv gyermekének édesanyja közel egy éve nyilatkozott a Fókusznak:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#alkohol#elvonás

Címlapról ajánljuk