Bulvár

Rozi néni káromkodva folytatja: Az ilyen mocskos ganék miatt tart itt az ország

rtl.hurtl.hu

2023. július 27. 15:11

A TikTok legújabb sztárja a nyugdíjas Rozi néni, aki a legcifrább káromkodásokért még pénzt is kap a nézőktől.

Nem sül le a pofátokról a bőr? Ezért áll itt az ország, ahol, az ilyen mocskos ganék miatt, mint ti. Nektek az agyatokban káposztalé van, meg szar!

 – ecseteli Rozi néni a TikTokra feltöltött videójában annak kapcsán, hogy az 1956-os forradalom idején – szerinte – Budapesten nem éheztek annyian, mint a vidéki településeken.

Rozi néni nem csak a múlton szokott filozofálni, a jelenkor problémái is zavarják őt.

„Szeretettel köszöntök mindenkit. Egy kérésem van, hogy ha bejöttök az élő videómba, akkor a f*sz szopást hagyjátok abba. Akkora pofátok van, hogy tízezer f*sz is belefér a pofátokba” – vezette fel mondanivalóját a bevándorlással kapcsolatban. Szerinte ugyanis „10000 koreai bevándorló jön be” az országba, akik elveszik a beteg gyerekektől a gyógyulási lehetőséget és a munkát. „Ti mik a büdös apátok rohadt f*szából fogtok megélni?” – tette fel a költői kérdést.

Rozival rendszeresen találkozhatunk élő videókban is, ahol lehetősége van a nézőknek pénz küldeni neki.

Rozi néni esténként élő adásban van és kiabál, káromkodik, de közben, amikor küldik a támogatást, megköszöni. Egyszerűen szürreális élmény

– írta egyik olvasónk a Rozi néni jelenségről.


Rozi néni tavaly ősszel lett országosan ismert, amikor kétségbeesett videóban panaszolta el, hogy milyen nehezen tud megélni. Akkor rengetegen akartak segíteni az idős asszonynak. A Fókusz is készített róla riportot.

„Volt egy hatalmas nagy szívintfarktusom, amit egy évig kezeltek. Elvesztettem a férjem és a fiam egy autóbalesetben. El voltam keseredve és nem találtam helyemet a világban” – ezt már a Fókusz kameráinak mondta kétségbeesetten Rozika néni. A riportból kiderül, hogy az internetes sztárrá vált nyugdíjas visszavonultan él, de úgy érezte, eljött az idő, hogy leküzdje szerénységét és hallassa a szavát.


Nyitókép: TikTok

#Bulvár#tiktok#rozi néni

Címlapról ajánljuk