Bulvár

Bodnár Attila feléleszti a magyar Modern Talkingot, de Fenyő Miklós nem lesz benne

rtl.hurtl.hu

2023. július 26. 7:06

„Téged néztelek, a szinusztétel és a négyzetgyök helyett”.

Igen, újra lesz Modern Hungária, amely az volt anno a magyaroknak, mint az eurodiszkónak a Modern Talking. E sajátos, a hazai nyolcvanas éveket mindenben tükröző formációban Bodnár Attila Dieter Bohlen, Fenyő Miklós pedig Thomas Anders hazai megfelelője volt, de az is lehet, hogy mindketten Dieter Bohlenek, vagy Thomas Andersek voltak, a kérdés a mai napig nem tisztázott. A slágerek sem maradtak el a nagy NSZK-s popelődök klasszikusaitól: az Elfújja a szél és a Csókszor Csók még ma is élnek a balatoni nyarakra nosztalgikusan visszatekintő honfitársaink emlékezetében.

A zenekaralapító Bodnár Attilának hála ismét lesz Modern Hungária, de Fenyő Miklósra senki se számítson, az újraindulás nélküle valósul meg, írja a Blikk.

Ahogy ezt Miklós korábban nyilatkozta, anno megélhetési zenei előadóként vett részt a produkcióban. Én vittem a prímet, az én zenei világomat engedte megvalósulni, de segítette a munkámat, társult velem. Az a három év pedig sokat lendített az akkoriban kissé hullámvölgyben levő pályáján

 – idézi a lap Bodnárt.

„Azt mondta a feloszlásnál, hogy már nem akar zenekarban lenni, mert volt már azelőtt hosszú időn át eleget. Nos, ezek után már nem volt kapcsolatunk egymással, mindenki járta a maga útját zeneileg, és ez így is volt rendjén. Aztán később próbáltam a zenekart közös munkára kérni, a két lány hajlandó is lett volna rá, de Miklós nem” – mondta Bodnár Attila, akit a felesége, Pap Rita és a lányuk, Fanni is segíti a Modern Hungária újraindításában.


Nyitókép: YouTube

#Bulvár#bodnár attila#fenyő miklós#modern hungária#modern talking

Címlapról ajánljuk