Bulvár

Csepregi Éva fiának halálközeli élménye volt a budapesti Rammstein-koncerten

rtl.hurtl.hu

2023. július 24. 9:29

55 percen át préselték a kordonhoz a biztonságiak.

„Ott voltunk mindkét Rammstein-koncerten, és az egyiken majdnem meg is haltunk!” – idézi a Blikk Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid élménybeszámolóját.

„Azzal tisztában voltunk, hogy a közönségen keresztül fog átjönni a zenekar, de nem tudtuk, hogy 55 percen keresztül fognak bennünket a szekusok a kordonhoz préselni. Nem értettük, hogy miért nem inkább a másik oldalt húzzák szét, miért minket, ahol ott a kordon és nem tudunk mit csinálni. Volt is egy lány, aki rosszul lett, nem volt levegő, és ki akart menni. Hiába, mert nem engedték...” – idézte fel a történteket Dávid.

„A koncert gyakorlatilag így élvezhetetlen volt. Próbáltuk elmagyarázni a szekusoknak, hogy nyugodtan tartsanak, és amikor majd jön a zenekar, nyomjanak oda a falhoz. De őszintén, én azt vettem észre rajtuk, hogy ezt ők élvezik... 21:55-kor aztán megérkezett a zenekar, elhaladtak mellettünk. A kis színpadon előadtak egyetlen egy dalt akusztikusan, a biztonságiak pedig továbbra is nyomtak minket a kordonhoz” – tette hozzá.

„Végül 22 óra 6 perckor abbahagyták a préselést, és kimentek a közönségből. Már csak pár dal volt hátra, de bevallom őszintén, rosszul lettem, nem bírtam ezt a nyomást, és ki kellett mennem a tömegből. Örülök, hogy végül nem ájultam el, mert egy ponton tényleg azt hittem, hogy el fogok” – mesélte élményeit Dávid, aki másnap visszatért a következő koncertre.

Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid 2021-ben volt a Reggeli vendége:

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#csepregi éva#Rammstein#koncert#heatlie dávid

Címlapról ajánljuk