Bulvár

Tolmács súgta Palvin Barbi vőlegényének fülébe, hogy mit mondjon az oltár előtt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. július 22. 11:44

Dylan Sprouse, Palvin Barbara vőlegénye kicsit ideges is volt, amikor magyarul kellett kimondania a boldogító igent, de újdonsült felesége azért segített neki, hogy mikor mi hangozzon el az oltár előtt.

Július 19-én tartották Ceglédbercelen a világhírű magyar topmodell, Palvin Barbara és párja, a világhírű amerikai színész, Dylan Sprouse esküvőjét. A világraszóló eseményről azóta is csak jönnek és jönnek az érdekes morzsák. Most éppen a templomi esküvőről derült ki pár érdekes részlet.

Az albertirsai templomi esketésen készült fotókon az látjható, hogy Dylan Sprouse és ikertestvére, Cole, mindketten fölhallgató szettet viseltek a katolikus ceremónia alatt. A német Vogue TikTokos videóban tért ki erre. Mint a videóból kiderült, Dylan Sprouse-nak magyarul kellett válaszolnia a pap kérdéseire, ezért volt szüksége egy tolmácsra, aki a fülébe súgta a fordítást.

Magyarul kellett megszólalnom mindenki füle hallatára, ezért nagyon izgultam, de Barbara végig segített nekem

– mondta a vőlegény.


A német Vogue a videóhoz annyit fűzött hozzá, hogy Dylan és Cole mindketten tolmács segítségét vették igénybe az esküvő és a lakodalom során.

Hozzászólna? Látogassa meg Facebook-oldalunkat!

Nyitókép: Daniel Zuchnik/Getty Images for Hennessy X.O

#Bulvár#palvin barbara#dylan sprouse#esküvő#tolmács

Címlapról ajánljuk