Bulvár

Lyme-kór kezelés miatt szakíthatott Bella Hadid a párjával

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 15:17

A szupermodellnek most erre kell koncentrálnia.

Bella Hadid és Marc Kalman 2 évig alkottak egy párt, azonban egy a párhoz közel álló forrás megerősítette, hogy szakítottak.

Nagyon szerelmesek voltak, de a kapcsolatuknak lejárt az ideje, és úgy döntöttek, hogy véget vetnek a dolgoknak

– idézte a forrás szavait a Page Six. Szerinte Bella egy nagyon kedves ember, de küzd a hírnév okozta nyomással, és a szakításuk óta igyekszik magára koncentrálni. 

A forrás szerint tavasszal ért véget a kapcsolatuk, abban az időszakban, amikor Bella állapota indokolttá tette, hogy a több időt szakítson a pihenésre. Források szerint a 26 éves modell napi kezelést kap a Lyme-kórra, így nem igazak a pletykák, hogy alkoholproblémái miatt elvonóra vonult volna. 

9 hónapja Bella eldöntötte, hogy nem iszik többet, és így is tett. 9 hónapja józan, és sosem volt alkohol- vagy drogproblémája. Bella nincs elvonón

– számolt be a modell állapotáról egy másik forrás. 

Bellát és testvérét, Anwar Hadidot 2012-ben diagnosztizálták Lyme-kórral, amit a fertőzött kullancsok terjesztenek. A betegség tünetei többet között a láz, fejfájás, fáradtság és jellegzetes kiütés a bőrön. Kezelés hiányában a kór átterjedhet az ízületekre, a szívre és az idegrendszerre is.

A modell Instagram oldalán is nyíltan beszélt arról, hogy leteszi az alkoholt:


Bella menedzsere nem erősítette meg, hogy Bella egészségügyi állapota mennyire játszott szerepet a szakításban.

Nyitókép: Gotham / GC Images

#Bulvár#bella hadid#lyme-kór#kezelés#szakítás#kapcsolat

Címlapról ajánljuk