Bulvár

Szülei okozták egy öt hónapos kislány halálát, több csontja is eltört

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 14:15

Többszörös csonttörést szenvedett az öthónapos kislány és leállt a szíve. A mentők még segítettek rajta, de a kórházban belehalt sérüléseibe. A szülők tagadták, hogy bántották volna.

Megrázó halálesetről és az ahhoz kapcsolódó bírósági tárgyalásról számolt be a Mirror. Az öt hónapos Ava Mae Collardnál többszörös borda-, kulcscsont- és combcsonttörést, valamint súlyos fejsérülést állapítottak meg, miután 2020. március 1-jén meghalt – közölte a staffordshire-i rendőrség. 

A szülők, Joshua Collard és Rebecca Grocott azt mondták, hogy nem tudták, hogyan szerezte a sérüléseket a kislány, és később tagadták, hogy bántották volna Avát. A 30 éves apát és a 27 éves anyát azonban 5 hétig tartó tárgyalás után bűnösnek találta a bíróság a kislány halálának ügyében, és több más bűncselekmény elkövetésében is.

Collardot és Grocottot bűnösnek találták egy gyermek halálának okozásában vagy engedélyezésében, egy gyermek súlyos testi sértésének okozásában vagy engedélyezésében, valamint kétrendbeli bántalmazásban, rossz bánásmódban, elhanyagolásban vagy elhagyásban, amivel szükségtelen szenvedést okoztak.

A tárgyaláson elhangzott, hogy a mentősöket 2020. február 27-én hívták ki a családi házhoz Stone-ban, majd ők hívták a rendőrséget, mert Ava Mae szíve leállt. A mentősök a rohamkocsiban ellátták a csecsemőt, de később a kórházban belehalt sérüléseibe. A boncolást és a halál körülményeinek kivizsgálását követően március 25-én letartóztatták a szülőket. 

Fotó: pexels.com

#Bulvár#csecsemőhalál#bűnösség#szülők#csonttörés

Címlapról ajánljuk