Bulvár

Gyomorforgató módon csalta meg a menyasszonyt párja, a nő nyilvánosan megszégyenítette

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 12:22

Vőlegénye a szégyentelenség új csúcsait hódította meg, szeretőjének kedvese ágybeli teljesítményére panaszkodott. 

A Mirror számolt be róla, hogy hidegzuhanyként ért egy amerikai menyasszonyt, amikor néhány héttel az esküvője előtt egy ismeretlen számról, sms-ben szerzett tudomást róla, hogy a vőlegénye csalja őt. Hat éve voltak együtt és soha nem sejtette, hogy a férfi mással is találkozgat. Az sms-ben képernyőképek voltak a vőlegénye és egy idegen nő üzenetváltásairól. A menyasszony épp egy szállodában volt a barátaival, amikor megkapta az üzenetet, amiben a következő szöveg állt:

Én nem mennék hozzá, te igen?

Az üzenetek között szelfik is voltak a vőlegényről és a szeretőjéről, a dátumozásból pedig jól látszott, hogy hónapok óta tart a viszony és a legutolsó csak néhány nappal korábbi. Az egyikben ez állt:

Ez a hétvége. Csak te és én. Ez forró lesz! Hozd a legjobb formád!

De ami még sokkolóbb lehetett a menyasszonynak, az a következő üzenet:

A tested kib***ottul tökéletes és tudod, hogy kell használni. Bárcsak feleannyi képessége lenne a barátnőmnek, mint neked!

Az utóbbi sms-t a férfi még azzal tetézte, hogy leírta, soha nem volt olyan kapcsolata, mint a szeretőjével. Ezek után a menyasszony sírva fakadt, a barátai pedig arra biztatták, hogy mondja le az esküvőt, a nő azonban epikusabb bosszút forralt. Úgy döntött, hogy az oltár előtt állva, a násznép füle hallatára leplezi le a megcsalást:

Ólomlábbal léptem az oltár elé, az álomruhám már csak egy jelmez volt. Ahogy a vőlegényem meglátta az arcom, tudta, hogy ez nem egy boldog nő a nagy napon, de fogalma sem volt arról, hogy mi következik. Megérkeztem a terem elejére, vettem egy nagy levegőt, szembenéztem a barátainkkal, a szüleinkkel, és elmondtam nekik az igazságot. 

A vendégek, családtagok és barátok sokkot kaptak. A menyasszony itt jelentette be, hogy a vőlegénye nem az az ember, akinek gondolta és nem lesz esküvő. Felolvasta az sms-ben kapott üzeneteket, aminek hatására a férfi egyszerűen kisétált a templomból. A buli azonban nem maradt el, a menyasszony azt mondta, esküvői fogadás nem lesz, de az őszinteség ünneplése igen, még akkor is, ha az fáj és a nagy sokk után a nő elmondása szerint pokoli jó buli kerekedett a lefújt esküvőből.

Fotó: pexels.com

#Bulvár#menyasszony#vőlegény#esküvő#megcsalás#hűtlenség#leleplezés#bosszú

Címlapról ajánljuk