Bulvár

Christopher Nolan Fenyő Ivánt is megkereste az Oppenheimer forgatása előtt

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 15:45

Fenyő Iván szerepelt már nagy hollywoodi produkcióban, a Bőrnyakúakban, azóta is kap megkereséseket külföldről. Az egyik ilyen nagy esélye maga Christopher Nolan volt. 

Christopher Nolan legújabb filmje, az Oppenheimer július 21-én kerül a mozikba, a világsztárokat felvonultató szereplőgárdában pedig egy magyar színész is helyet kapott, Haumann Máté játssza a magyar tudóst, Szilárd Leót. De nem ő volt az egyetlen magyar színész, aki felkeltette Nolan érdeklődését a casting időszakban. 

A hvg.hu vette észre, hogy Fenyő Iván D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt róla, milyen külföldi álomszerepekhez került nagyon közel, amik végül valamilyen okból mégis meghiúsultak. 

A külföldi agent-em megkeresett, hogy a Christopher Nolan látott rólam egy anyagot és az ő legújabb filmjébe castingoljak neki 7-8 oldalas jeleneteket. Csak éppen otthon feküdtem kérdőjeles covidosan, féllázasan (…) Nem tudtam semmilyen partnerrel eljátszatni, mert nem akartam senkit beengedni, magamat vettem fel hidegrázással, felöltözve… 

– mondta Fenyő Iván D. Tóth Krisztának. A színész végül nem kapta meg ezt a szerepet. 

Az Oppenheimerben olyan nevek mellett tűnik fel Haumann Máté, mint Cilian Murphy, Matt Damon, Emily Blunt, Robert Downey Jr. vagy Florence Pugh. 

A Fókusz keddi adásában maga a rendező, Christopher Nolan méltatta a magyar színész, Haumann Máté tehetségét az Oppenheimerben.

 

Fotó: RTL/Reggeli

#Bulvár#fenyő iván#christopher nolan#oppenheimer#casting#megkeresés

Címlapról ajánljuk