Bulvár

Lefotózták Katy Perryt, hogy 2 éves kislányával jet-skizett St. Tropeznél

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 12:28

Családi vakációját tölti Katy Perry és Orlando Bloom a kis Daisy Dove-val, a szülők pedig nem akarják kihagyni a vízi kalandokból a kislányukat sem.

A Page Six-hez juttattak el lesifotókat a St. Tropez-ban nyaralók Katy Perry, Orlando Bloom és 2 éves kislányuk vakációjáról. A képeken látszik, ahogy a 38 éves énekesnő maga elé véve kislányát, fekete bukósisakban és mentőmellényben jet-skizik a kis Daisy Dove-val. A szemtanúk szerint lassan haladt a vízi járművel. 

Miután visszatértek a hajóhoz, Perry átadta a kicsit Bloomnak, mielőtt a színész felugrott egy másik vízi járműre. A 46 éves színészt lefotózták, amint a kikötőben száguldozik, miközben menyasszonya és barátai a hajóról szurkoltak neki. Miután megpihent egy kicsit, Perry felszállt egy vízibiciklire.

Perry és Bloom 2019-ben jegyezték el egymást. Idén sok időt töltöttek Európában és több helyen is lefotózták őket, amint úgy ölelkeznek és csókolóznak, mint a tinédszerek, legutóbb épp Bruce Springsteen koncertjén Londonban. Bloom a koncert alatt Perry mögött állt és átkarolta a derekát. Bár a kémia tagadhatatlanul működik köztük, a színész nemrég elismerte, hogy a kapcsolatuk nagy kihívást jelent számára.

Mi két teljesen külön világban élünk. Az ő világát nem feltétlenül értem, és azt hiszem, az én világom sem olyan, amilyet ő megért. Néha a dolgok nagyon nagyon nagy kihívást jelentenek. Nem fogok hazudni. Határozottan harcolunk az érzelmeinkkel, de azt hiszem, mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy milyen áldottak vagyunk, hogy ilyen egyedülálló módon kapcsolódunk egymáshoz, és soha nincs egy unalmas pillanat 

– mondta Bloom a kapcsolatukról Perryvel. 

Fotó: Getty Images

#Bulvár#katy perry#orlando bloom#daisy dove#vakáció#st. tropez

Címlapról ajánljuk