Bulvár

Botra támaszkodva lép fel budapesti koncertjén Johnny Depp

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 16:58

Kedd este lép fel a világsztár az Arénában a Hollywood Vampiresszel. Depp basszusgitározik a zenekarban, ami a sérülése miatt nem lesz egyszerű.

A Bors Online számolt be róla, hogy Johnny Depp még májusban szenvedett bokasérülést, amiből nem tudott teljesen felépülni, ez az oka annak, hogy a Hollywood Vampires Glasgow-i koncertjén botra támaszkodva tudott csak felmenni a színpadra és a hotel lépcsőjén is ennek segítségével boldogult. A Twitterre szombaton felkerült videón jól látszik a Depp karjára erősített bot.

 

A Mirror vette észre, hogy májusban a következőket írta a balesetéről a színész az Instagram-oldalán:

Kedves barátaim, sajnálattal közlöm, hogy eltört a bokám, ami nagyon húzós!!!! Hajszálrepedésnek indult, de valahol Cannes és a Royal Albert Hall között inkább rosszabb lett, mint jobb. Több egészségügyi szakember határozottan azt javasolta, hogy egyelőre kerüljek mindenféle mozgást, így sajnos jelenleg nem tudok utazni.

 

New Hampshire-ben, Bostonban és New Yorkban szomorkodhattak a rajongók, mert ezeket a koncerteket le kellett mondani. De Depp már akkor megígérte, hogy őrületes bulit csapnak majd Európában és a keleti parton, az Egyesült Államokban. Ma este valószínűleg Budapesten is szüksége lesz a botra Johnny Deppnek, hogy fel tudjon lépni a Papp László Sportarénában.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#johnny depp#koncert#hollywood vampires#bot#sérülés

Címlapról ajánljuk