Bulvár

100 ezres pezsgő, jógaszoba, sajtos pizza, alkoholmentes zóna – ezeket kérték a Guns N' Roses tagjai a budapesti koncertjük előtt

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 7:10

A hollywoodi sztárokhoz méltó igényekkel léptek fel.

Szerdán Budapesten lép fel Guns N' Roses, a Blikk meg is tudott néhány részletet a zenekar tagjainak koncert előtti kívánságairól.

A lap szerint a zenekar tagjai nem szállodában töltik el a budapesti időt, hanem házat bérelnek nekik, ami színészek esetében bevett gyakorlat. Mint megjegyzik, Eva Mendes és Ryan Gosling, valamint Ashton Kutcher és Mila Kunis is ezt e megoldást preferálta budapesti tartózkodásuk során.

A Blikk úgy értesült, hogy a színfalak mögötti területet alkoholmentes övezetté alakítják a Guns N' Roses kérésére. 

A banda basszusgitárosa, Duff McKagan egy külön helyiséget is kért, ahol jógázni tud, mert komolyan foglalkozik a Bikram jógával.

A lap szerint a zenekar kívánságlistája a korábbi budapesti koncertek alkalmával szinte csak alkoholt tartalmazott, most azonban inkább a sajtos pizzára és az egyéb olasz tésztákra helyezték a hangsúlyt. De azért ital is lesz, a palackonként százezer forintot kóstáló Dom Perignon pezsgő is szerepel Axl Rose-ék kívánságai közt.

Nyitókép: Samir Hussein/WireImage

#Bulvár#guns'n'roses#koncert#budapest#axl rose

Címlapról ajánljuk