Bulvár

Palvin Barbi Magyarországon ment férjhez

rtl.hurtl.hu

2023. július 15. 21:46

Palvin Barbit a menyasszonyi ruhájában fotózták le egy Budapesthez közeli településen.

Palvin Barbara Magyarországon mondta ki a boldogító igent – írja a Borsonline. A lap kapott egy olvasói fotót, amin a szupermodell sétál a menyasszonyi ruhájában.

A cikk szerint már korábban is arra utalt több Instagram-poszt, hogy a világhírű magyar topmodell férjhez megy a héten Dylan Sprouse-hoz. A lagzit egyébként egy Budapesthez közeli településen tartották népes vendégsereg kíséretében – írták. Palvin Barbit akkor fotózhatták le, amikor a gyönyörű menyasszonyi ruhában a szertartás helyszínére ment.

Már korábban hallottuk, hogy valami nagy esemény készülődik közelben, így elmentünk és körbenéztünk egy kicsit. Nem is kellett sokat várni, a délután folyamán azt láttuk, hogy gyülekezik a helyszínen a násznép. Egyszer csak a menyasszonyt is megpillantottuk, fantasztikusan nézett ki, a lélegzetünk is elállt – mondták a Borsnak.

Az eljegyzés már szeptemberben megvolt, a magyar helyszín meg borítékolható volt. Maga Barbi mondta, hogy „kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének”.


Nyitókép: Palvin Barbara modell a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 2-án. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari.

#Bulvár#palvin barbara#esküvő#dylan sprouse#lagzi#menyasszony

Címlapról ajánljuk