Bulvár

Alekosz irtózatosan kiakadt, mert ledebilezte őt Dombóvári István

rtl.hurtl.hu

2023. július 15. 19:28

Alekosz azt kérte Dombóvári Istvántól, hogy ne használja a humorista jelzőt magára, Karinthy-gyűrűről pedig ne is ábrándozzon.

„Ha valaki jelentkezik a verbális pofonért, annak meg kell adni azt. A Karinthy-gyűrű várományosaként azt gondolom, hogy nemcsak értem, de magas szinten művelem is a humort. Nos, kedves István, ez a kis szösszenet nálam nem ütötte meg a mércét, így javaslom, hogy a neved után a jövőben hagyd el a humorista titulust – mondta Nagy Alekosz a Borsnak, miután a Gyertek át! című RTL-es műsorban ő volt a feladvány és kellemetlen jelzőket kapott.

Dennis azt mondta róla, „Ő egy valóvilágos. A háta kicsit ilyen gebe… Mindig ilyen furán áll”. Dombóvári csak egy rövid kérdést szúrt közbe: „Debil?”, majd Dennis még hozzátette, hogy az illető görög és már ki is találta.

Alekosz azt is mondta két gyúrás között, hogy majdnem biztos benne, hogy ha a rá használt jelző csak nyomokban is igaz lenne, nem döntenének nézettségi rekordokat azok a műsorok, melyekben időnként feltűnik. 

„A számok makacs dolgok, melyekkel lehet vitatkozni, de nem érdemes. Annyit tennék még hozzá csendesen, hogy István csak ne politizáljon, mert ahhoz bizony különleges észjárás szükségeltetik, az pedig nincs neki. Ja, és ha Karinthy-gyűrűről ábrándozik, nos ez a hajó elment, vagy talán sosem futott ki” – mondta.

Nyitókép: Reggeli / RTL.

#Bulvár#debil#Nagy Alekosz#Dombóvári istván#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Címlapról ajánljuk