Bulvár

Pumped Gabo a 20 éves barátnőjéről: Éppen felmos nálam

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 13:31

Arra is választ adott, hogy miért csak fiúkkal pózol a Balaton Soundon.

Pumped Gabo nagy nőcsábász hírében áll és ha tehette, az összes buliban felszedett valakit. A Ripostnak azonban most elárulta, hogy már egy éve boldog párkapcsolatban él és az idei Balaton Sound volt az első, amikor nem lett rossz vége annak, hogy párkapcsolatban jár fesztiválozni.

Van barátnőm! Egy éve, a Szigeten ismerkedtünk meg, és azóta is tart a dolog. Most is itt van velem, 20 éves, barna hajú, szép, és éppen felmos nálam

– mondta a táncoslábú DJ-celeb, aki azt is elárulta, hogy idén együtt mentek le a Balatonra. Gabo hozzátette, hogy a fesztiválon készült fotókon és a videókon zömmel félmeztelen fiúkkal látható, nem pedig a barátnőjével. Ez azért van, mert számára a Sound egy olyan hely, ahol szabadnak érezheti magát a barátaival.

„Írogatják nekem, hogy csak srácokkal vagyok látható, ahogy táncolunk. Ennek egy oka van: a Sound az én otthonom, ott szabadnak érezhetem magam a haverokkal. Olyan rezgésszintre emelkedünk ilyenkor, hogy azt csak az tudja, aki érezte már ezt valaha. 

Például odajött hozzám egy tag, és mondta, hogy örül, hogy lát. Mondom: én örülök, hogy itt vagy tesó! Erre elsírta magát... Ez a Balaton Sound!

Boldog vagyok ott, felszabadult, és nagyon sok jó emberrel találkozom” – mesélte.

Az interjú kitér Gabo hitére is, ugyanis az utóbbi időben egyre közelebb került Istenhez.

Felerősödött az utóbbi egy évben a hitem. A Balaton Soundot is Isten teremtette, meg Jézus Krisztus. A zenében, a hangokban is őt érzem

#Bulvár#pumped gabo#balaton sound#interjú#barátnő

Címlapról ajánljuk