Bulvár

Külföldre költözik Gömöri András Máté

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 19:10

Felesége, Polyák Lilla nem szakad el Magyarországtól.

Gömöri András Máté a színészet és a testépítés mellett egy ideje egy étrendkiegészítőkkel foglalkozó boltban dolgozott, ám a héten befejezte a munkát, ugyanis újabb versenyekre készül, és a nyár végén Kanadába költözik, írja a Blikk.

A lap emlékeztet rá: a színészt felvették a Seneca College színész szakára.

„A kollégáim megható módon elköszöntek tőlem, mert valóban befejezem a munkát az étrendkiegészítőkkel foglalkozó boltban, ám ennek nincs sok köze a külföldi terveimhez. Már korábban jeleztem nekik, hogy a naturál testépítő versenyfelkészülésem az intenzív időszakba fordul és erre szeretnék százszázalékosan összpontosítani” – mondta el a Blikknek a színész.

Mindemelett az is igaz, hogy úgy készülök, elkezdem a Seneca College színész szakát Kanadában, ám – nem meglepő módon – ennek rengeteg adminisztratív és bürokratikus vonzata van, amik befolyásolhatják a költözésem időpontját. Ha minden ideálisan alakul, nyár végén utazom és egy új, hatalmas kaland veszi kezdetét

– tette hozzá.

A lap azt írja, Gömöri felesége, Polyák Lilla is vele utazik, ám ő nem hagyja el teljesen Magyarországot, kétlaki életet fog élni.

 

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#gömöri andrás máté#polyák lilla#színész#testépítő#kanada

Címlapról ajánljuk