Bulvár

Weisz Fanni: Egyre nagyobb szükségem van anyára

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 10:59

Weisz Fanni és édesanyja között hosszú ideig nem volt jó a kapcsolat, de most úgy fest, hogy újra szent a béke.

A modell és anyukája igyekszik minél több időt közösen tölteni: együtt járnak kikapcsolódni, dolgozni és még közel is laknak egymáshoz, így sokszor tudnak kávézni vagy közösen ebédelni. Erről mesélt többek között Weisz Fanni a Story magazinnak. A modell állítása szerint hatalmas szüksége van most az anyukájára a mindennapok során.

Érdekes, hogy bár mostanra teljesen önállóvá váltam, és minden szempontból a magam ura vagyok, mégis egyre nagyobb szükségem van anyára. Valahogy biztonsággal tölt el, hogy tudom, bármi történik velem, ő ott áll mögöttem, készen arra, hogy elkapjon

– mesélte Fanni, akinek nem mindig volt túl rózsás a helyzete anyukájával.

Mindig is próbáltam őt terelgetni, tanítani, de amíg lázadt, addig nem igazán hallgatott rám. Most már igen, sőt, rengeteget kérdez. Ehhez meg kellett érnie

– mondta Ágnes, Fanni anyukája, aki a kezdetekben más szakmát szánt lányának.

„Emlékszem, még mielőtt – több mint tíz éve – Pestre költöztünk volna, kitaláltam, hogy Fanni legyen körmös, a testvére, Gábor pedig, aki szintén siket, masszőr.

Úgy voltam vele, ezzel a két hivatással talán könnyebben tudnak majd boldogulni az életben. Fanni viszont mást akart, és én ezt elfogadtam, mi több, támogattam.

„És bevallom, már nem is tudnám őt elképzelni egy asztal vagy pult mögött. És nem azért, mert az a munka degradáló lenne. Dehogy! Csak látom, mennyi ambíció van benne, hogy mennyire éltre való, kreatív, dolgos lány, aki többre hivatott” – mondta Fanni anyukája.

#Bulvár#weisz fanni#anyuka#interjú

Címlapról ajánljuk